A.C.T. ÉLMÉNYTÚRÁK

bemutatk

BEMUTATKOZUNK

A több, szerintünk, nem mennyiségi, hanem MINŐSÉGI FOGALOM. Többek attól leszünk, hogy ÁTÉLJÜK, mások milyennek szeretik saját városukat, ízeiket, életritmusukat. Ezért úgy döntöttünk, létrehozzuk utazási klubunkat (AVENIDA CLUB TRAVEL), melyet a rugalmasság, exkluzivitás és a személyre szabottság jellemez és olyan kiscsoportos, hosszúhétvégés utakat hirdetünk, amelyek csak nálunk találhatóak meg.

 

elmeny2

SZÖKJÜNK MEG, EGYÉJSZAKÁS KALAND, LÉGY OTT PROGRAMOK

Igyekszünk elkerülni minden sablont: nagy csoportokat, személytelen érkezéseket, rugalmatlan programtervezést. SZÖKJÜNK MEG sorozatunk a mindennapok taposómalmából kíván kiragadni 12 óra erejéig. EGYÉJSZAKÁS KALAND címen futnak azon 48 órás útjaink, melyek hol különleges programmal, hol gasztro-ötletekkel céloznak meg egy igényes hétvégét. LÉGY OTT sorozatunk azokhoz szól, akik kedvelik a társaságot, igényt tartanak profi vezetőre és a megszokottnál exkluzívabb, bennfentesebb tartalomra vágynak 96 óra távlatában.

photo1

FOTÓSTÚRÁK

Az utazás egy próba, egy kihívás. Az utazó mindig tart valami felé, keres valamit, megtartva gyermeki rácsodálkozását e kincsekkel teli világra. A fotográfus segítségül hívja az eszközét, médiummá válik, hogy TOVÁBBÍTHASSA ÜZENETÉT. A Kincseskamera a világ leképezése belső szemünk által. Kaland, tapasztalás és játék. Mindaz, amire mindig is vágytunk! A Kincseskamera egy FOTÓKÖZÖSSÉG is egyben. Tagjai lehetnek mindazok, akik hasonló módon nyitottak a világra, szeretik az utazást, a változást, érdeklődnek más kultúrák iránt, fogékonyak a képi világra és ebben örömüket lelik.

 

coachturak

COACHING TÚRÁK

Az utazás, ha jól csináljuk, tanít minket. Ha nem ráerőltetni akarjuk a saját elképzeléseinket, hanem hagyjuk, hogy eltérő kultúrák a saját szabályaikat mutassák meg nekünk. Minden jó vezető azt keresi, hogyan tud minőségibb CSAPATMUNKÁT elérni, kreatívabban MOTIVÁLNI, hogyan tehet szert élvezetesebb ELŐADÁSTECHNIKÁRA - és egyáltalán, mi a helyes VEZETŐI LÉLEKTAN. Kilépünk a megszokottból és ezeket a készségeket tesszük próbára váratlan helyszíneken.