Подробнее на сайте: http://tryjoomla.nethttp://health-treatment.ruhttp://java-code.ruhttp://repair-dwelling.ruhttp://dohodok.ruhttp://choose-house.ruhttp://grand-finance.ruhttp://leadnews.ru
http://my-houseroom.ruhttp://body-treatment.ru http://maintain-health.ru http://joomspider.com http://buy-immobility.ruhttp://kupil-jilie.ru http://my-immobility.ru

Szöul - Incshon (ICN)

Szöul - Incshon nemzetközi repülőtér

Az Incshoni nemzetközi repülőtér Dél-Korea legnagyobb nemzetközi repülőtere, a Korean Air, az Asiana Airlines és a Jeju Air bázisrepülőtere. Kína és Japán területi vitái miatt kiemelkedően fontos transzferpont Kína és Észak-Amerika között. 22 kínai desztinációra repülnek innen gépek, és több japán célállomásra, mint a fő japán bázisról, a tokiói Naritáról!

Az 1988-as szöuli Olimpia után nyilvánvaló volt, hogy az akkor üzemelő Gimpo repütőtér szűkössé válik, ez hívta életre az incshoni kikötőt, ami 2001-ben került átadásra. 48 km-re nyugatra található a város magjától. Az elmúlt 10 évben rendszeresen a világ legjobb repterei közé választják. 45 milliós utasforgalma 290.000 gépmozgást takar, ezzel Ázsia nyolcadik legzsúfoltabb reptere. Ezzel a kapacitása határán teljesít, ezért 2020-ra a repülőtér területe duplájára fog nőni, 5 kifutópályája lesz (jelenleg három funkcionál), befogadóképessége 100 millióra bővül.

Egyike a leggyorsabb légikikötőknek, az indulás átlagosan 19, az érkezés 12 percet vesz igénybe, ami jóval alacsonyabb az átlagnál (60 illetve 45 perc az átlag). a repülőtér vámmentes üzletét is a világ legjobbjaként díjazták. A repülőtér saját állítása szerint 0,0001 hibaszázalékkal kezeli a feladott csomagokat.

Több mint 90 légitársaság járatai fordulnak meg itt. Az öt legnagyobb forgalmat generáló cég:
Korean Air 14,4 millió utas, Asiana Airlines 9,8 millió, China Southern Airlines 1,1 millió, Cathay Pacific 1 millió, China Eastern Airlines 980.000.

Az Incshoni nemzetközi repülőtér 76 beszállókapuval rendelkezik, 44 a főterminálon (ezek mindegyike A380-kompatibilis!), 33 az A csarnokban található (utóbbinál dokkolnak a külföldi légitársaságok). Van golf pályája, privát pihenőszobái, korcsolyapályája, kaszinója, fedett kertjei és a korai kultúrát bemutató múzeuma is.

Az AREX repülőtéri vasút kétféle vonatot üzemeltet, egy minden állomáson megálló személyvonatot és egy expressz vonatot, mely csak a Szöul állomás végállomáson áll meg (a repülőtér B1 szintjén).
A létesítményben KTX nagysebességűvasút-állomás is található, ez lehetővé teszi a távolabbi városokban lakók számára a repülőtér könnyebb megközelítését.

Kétféle típusú busz közlekedik Szöul és a repülőtér között, több társaság is üzemeltet járatokat. Az úgynevezett deluxe limuzinok kényelmesebbek és kevesebb megállóval, gyorsabban közlekednek, de drágábbak, a standard limuzinok gyakrabban állnak meg és olcsóbbak, de zsúfoltabbak. Késő éjszakai járatok is közlekednek. A repülőtérről intercity buszjáratokra is fel lehet szállni, melyek Dél-Korea távolabbi városaiba közlekednek.

 

honlapwikipediautasvelemenyektranszfercsomagmegorzoloungeterkepekidojaras