Подробнее на сайте: http://choose-house.ru
http://my-houseroom.ru http://maintain-health.ru http://dohodok.ruhttp://body-treatment.ruhttp://my-immobility.ru
http://grand-finance.ru http://joomspider.com http://kupil-jilie.ruhttp://leadnews.ru
http://health-treatment.ru http://buy-immobility.ru
http://tryjoomla.nethttp://repair-dwelling.ruhttp://java-code.ru

London - Luton (LTN)

London - Luton repülőtér

A londoni Luton repülőtér a várostól körülbelül 45 km-re északra található. Az első repülőteret ezen a helyen 1938-ban nyitották meg. Ez London negyedik legnagyobb repülőtere. Megelőzi a sorban Heathrow, Gatwick és Stansted.

Bázisa az EasyJet, a Monarch, a Thomson Airways és a Ryanair légitársaságoknak, így főleg Európába induló járatokat szolgál ki, némi charter és észak-afrikai, ázsiai desztináció fűszerezi a kínálatot.

Egy kifutóval működő reptér, 60 parkhelyen tudnak gépek dokkolni, egy U-alakú elrendezésben. Évi utasforgalma megközelítőleg 10 millió fő, ezzel a Királyságban a hatodik helyet csípi el. Bár a tulajdonosok további kifutópálya és újabb terminál építése mellett érveltek, a helyi lakosság a zajszennyezés miatt sikeresen tiltakozott. További fejlesztést így a meglévő pálya meghosszabbítása hozhat.

A Thameslink és az East Midlands vonatai kínálnak transzferlehetőséget számos pontjára a városnak. Az állomást shuttle busz köti össze a reptérrel. Közvetlen buszszolgáltatást a Green Line Coaches és az EasyBus nyújt Londonba.

 

honlapwikipediautasvelemenyektranszfercsomagmegorzoloungeterkepekidojaras