Подробнее на сайте: http://joomspider.comGo to top of pagehttp://my-houseroom.ruhttp://buy-immobility.ruhttp://maintain-health.ru http://body-treatment.ruhttp://kupil-jilie.ruhttp://dohodok.ruhttp://my-immobility.ru
http://java-code.ru http://leadnews.ru http://health-treatment.ruGo to top of pageGo to top of pagehttp://choose-house.ruhttp://repair-dwelling.ruhttp://tryjoomla.net http://grand-finance.ru

Bangkok - Suvarnabhumi Nemzetközi Repülőtér (BKK)

Bangkok - Suvarnabhumi Nemzetközi repülőtér

Az 2006-ban épült bangkoki Suvarnabhumi Repülőtér a nagyobbik légi kikötő a városban (a korábbi nemzetközi reptér, Don Mueang a másik). Ázsia egyik meghatározó csomópontja. A Thai Airways és a Bangkok Airways bázisreptere. Kb. 25 km-re keletre található a belvárostól.

A 16. legforgalmasabb reptér a világon, 53 millió utassal, Ázsiában a hatodik. 96 légitársaság látogatja. 120 gépet képes egyszerre elhelyezni, 5 darab A380 tud egyidejűleg dokkolni. A jövőbeni tervekben még két szatellit épület felhúzásával a 125 milliós forgalom elérése a cél, 90 millió nemzetközi utassal, 35 milliós belföldi forgalommal. Első fázisban, 2016-ra a bővítések 65 millió utas fogadását kell lehetővé tegyék.

A terminál maga méreteit tekintve a negyedik legnagyobb, a dubaji, a hong kongi és a pekingi után a sorban. A 135 méteres irányító torony a legmagasabb a maga műfajában.

A reptér az ázsiai hagyományokat ápolva az utazók kedvencei közé sorolható, jóval több jelenik meg dizájnban, attitűdben és szolgáltatásban, mint amit egy átlagos elosztó központi szemlélet nyújt.

A legforgalmasabb nemzetközi viszonylatok:
Hong Kong, 3,6 millió utas
Szingapúr, 3,4 millió
Szöul-Incheon, 2,1 millió
Tokió-Narita, 1,8 millió
Tajpej-Taoyuan, 1,3 millió

Ugyanez belföldön:
Phuket, 2,5 millió
Chiang Mai, 1,9 millió
Samui, 1,2 millió
Krabi, 600.000
Khon Kaen, 550.000

 

honlapwikipediautasvelemenyektranszfercsomagmegorzoloungeterkepekidojaras