Bemutatkozunk

bemutatk nagy

BEMUTATKOZUNK

KEDVES PARTNERÜNK, KEDVES UTAZÓ!

2016-ot írunk, egy új világ köszöntött ránk, már nem érvényesek az akár 5 évvel ezelőtti utazási szokások. A világ feszültebb, sietősebb, ugyanakkor még többet kínálóbb lett. Így mindenki, aki útra kel, rövidebb idő alatt, még többet szeretne látni. A több, szerintünk, nem mennyiségi, hanem minőségi fogalom. Többek attól leszünk, hogy

átéljük, mások milyennek szeretik saját városukat, ízeiket, életritmusukat.

Ezért úgy döntöttünk, létrehozzuk utazási klubunkat, melyet a rugalmasság, exkluzivitás és a személyre szabottság jellemez. Forradalmi is ez, meg nem is. Nekünk nem új, mert a kezdetek óta így fedezzük fel a világot, az év jelentős részét ezeken a helyszíneken töltjük, azok között élünk, akikhez utazunk, részei vagyunk életüknek.

Az elképzelés motorja Deli Ágota, aki létrehozta ezt a kreatív műhelyt. A programokat Baráth Zita vette kézbe, aki több mint 20 éve szervez és kalauzol csoportokat a mediterrán világban, így az év jelentős részét "terepen" tölti, nem csak az íróasztalok félhomályában interneten ismerkedik hotelekkel és látnivalókkal - személyes tapasztalatok megszámlálhatatlan sokasága segíti a kreatív és életszerű tervezéshez. Hogy mindez egységes formát öltsön és arculatában is tükrözze az újszerűséget, ebben Heleszta Márton nyújt támogatást, aki évtizedes kulturális utaztatói múlttal bír, így kellő rálátást nyert, mi kell az igényes magyar utazónak.

Tehát mi nem kiutazunk, hazatérünk. Az érdeklődőknek viszont új lesz mindez, mert

ilyen programok csak nálunk léteznek!

Rájöttünk, hogy a különleges és érdekes nem mindig a távolság függvénye. A Földgolyó egyik legszebb és legváltozatosabb helyszíne itt van karnyújtásnyira!

SZÖKJÜNK MEG SOROZATUNK a mindennapok taposómalmából kíván kiragadni 12 óra erejéig.

EGYÉJSZAKÁS KALAND címen futnak azon útjaink, melyek hol különleges programmal, hol gasztro-ötletekkel egy olyan hétvégét céloznak meg, ahol vendégeink önállóan, de biztonságot adó háttérstábbal a maximumot tudják kihozni 48 órából.

LÉGY OTT SOROZATUNK azokhoz szól, akik kedvelik a társaságot, igényt tartanak profi vezetőre és a megszokottnál exkluzívabb, bennfentesebb tartalomra vágynak. Hihetetlen sok hangulat belefér 96 órába. Nagy gondossággal megszerkesztett útjaink a szépről, a luxusról, a kalandról és a valódiról mesélnek a hitelesség igényével.

Élménytúráink egyaránt szólnak egyéni és csoportos utazóknak.

A kis létszám előnyéből fakadóan maximálisan oda tudunk figyelni utasaink egyedi igényeire, különleges szempontjaira. Ezáltal a szabadság szó szerint szabadsággá válik.

Kislétszámú csoportjainknak különleges szállásokat szervezünk, ahová a tömegturizmus nem jut el. Lakhatunk például a normann tengerparton 13. századi farmon, vagy Marakes pálmaligetében melegfényű, intim palotában. Egyedi közlekedési eszközöket biztosítunk. Vendégeink jeepezhetnek az Atlasz hegységben vagy az Omaha beach-en, de yachtot is választhatnak, hogy elugorjanak Saint Tropez-ba Cannes-ból…

Otthon vagyunk a hétköznapi élet kínálta hangulatokban, gasztro-örömökben. Útjaink során utasaink helyinek érzik magukat,

feloldódhatnak az adott ország mindennapjaiban,

megérthetik melyik nép miért olyan, miért úgy gondolkodik. Miért ne ennénk egy fél tucat csigát párizsiak körében a rue Mouffetard-on? És ha eszünkbe jutna piknikezni egy chateau kertjében a dél-francia táj csodás nyugalmát élvezve…?

Ajánlataink második csoportját a Kincseskamerával közösen szervezett FOTÓTÚRÁINK alkotják, ezek tanulással egybekötött kulturális kalandtúrák professzionális fotósok vezetésével. A cél változatos, lélegzetelállító helyszínek meglátogatása, ahol a fotózás szakmai trükkjeinek egész skáláját próbáljuk végigvenni és két hét alatt a szakma lehető legtöbb fortélyát átadni. Tibettől Korzikán át Kubáig széles palettáról választhat, aki a fényképezés szerelmese.

COACHING PROGRAMJAINKAT kifejezetten vezetők, céges csapatok számára hoztuk létre és célzottan készségek fejlesztésére fókuszálnak. Tréner szakemberünk vezetésével olyan helyszíneket keresünk fel, amelyek különbözőségük miatt természetes módon, hétköznapi helyzetekben kínálják a fejlődés lehetőségét, a látókör tágítását. Néhány témakör a teljesség igénye nélkül: Csoportmunka minőségének fejlesztése, Vezetői lélektan, Előadástechnika, Motivációs praktikák. További információkat kérjen utazási tanácsadójától vagy keressen meg minket személyesen!

Kérdezzen tőlünk bátran

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com