Подробнее на сайте: http://dohodok.ru http://joomspider.com http://my-houseroom.ru http://choose-house.ruhttp://leadnews.ruhttp://java-code.ru http://buy-immobility.ru
http://body-treatment.ru
http://grand-finance.ruhttp://maintain-health.ruhttp://health-treatment.ru http://repair-dwelling.ruhttp://kupil-jilie.ruhttp://tryjoomla.net http://my-immobility.ru

Bécs (Schwechat) Nemzetközi Repülőtér (VIE)

Bécs (Schwechat) nemzetközi repülőtér

A bécsi nemzetközi repülőtér Ausztria legforgalmasabb és legnagyobb repülőtere. Eredetileg katonai objektumnak épült 1938-ban. Egy közeli településről gyakran Schwechatnak nevezik.

Az Austrian Airlinesnak, leányvállalatának, a Tyrolean Airwaysnek és a Nikinek is bázisrepülőtere.Az utasforgalom és a gépek méretének növekedése miatt 2004 és 2012 között felépült az új Austrian Star Alliance terminál (Skylink), mely a 17 új utashíddal évente több mint 30 millió utas kiszolgálását teszi lehetővé és képes fogadni az Airbus A380 hiperjumbot is.

A bécsi nemzetközi repülőtér négy terminállal rendelkezik, melyek közül az 1A fapadosoknak van fenntartva, a 2-es felújítás miatt zárva, a 3-as, a legmodernebb pedig az Austrian gépek, a Star Alliance társaságok, az Emirates és a Qatar Airways számára ad otthont. Mintegy 22 milliós utasforgalmat bonyolít, 250.000 repülőgépet indít és fogad az év folyamán. Legforgalmasabb viszonylatai Frankfurt, London, Zürich, Párizs és Berlin.

A repülőtérre ki lehet jutni az S-Bahn S7-es vonalán, a City Airport Trainnel, mely közvetlenül köti össze a repülőteret a Wien Mitte állomással és busszal is.

 

honlapwikipediautasvelemenyektranszfercsomagmegorzoloungeterkepekidojaras