Подробнее на сайте: http://leadnews.ruhttp://kupil-jilie.ruhttp://body-treatment.ruhttp://grand-finance.ruhttp://repair-dwelling.ru
http://buy-immobility.ruhttp://java-code.ru http://joomspider.comhttp://choose-house.ruhttp://tryjoomla.net
http://dohodok.ru Go to top of pagehttp://maintain-health.ru http://my-immobility.ruhttp://health-treatment.ruhttp://my-houseroom.ru

Róma - Ciampino (CIA)

Róma - Ciampino

A 1916-ban megnyílt római Ciampino repülőtér 12 km-re délre található a város központjától. Ez az egyik legidősebb légikikötő, ami még használatban van. A Ciampino volt 1960-ig Róma elsőszámú reptere, majd Fiumicino megnyitásával a charter és a privát járatok kiszolgálására állt át.

Hadi felhasználás után a fapados repülés elterjedése hozott számára új potenciált, ennek köszönhetően egyike a leggyorsabban fejlődő olasz reptereknek. Jelenleg a Ryanairt (mintegy 40 desztinációval) és a Wizz Airt (7 útirány) szolgálja ki az EasyJet lepattant a Fiumicinóra).

5 milliós forgalma elsősorban zajszennyezési problémákat vet fel, emiatt a légügyi hatóságok egy harmadik római légikikötő létesítésén dolgoznak.

Tömegközlekedés szempontjából a vonatpályaudvarokat megcélzó közvetlen buszjáratok jelenthetnek megoldást az utazóknak vagy a vonatkozó légitársaságok shuttle buszai.

Figyelem! A fapados jelleg miatt a reptér kihívásokkal küszködik olyan szolgáltatások terén, mint pl. a poggyászmegőrzés vagy a lounge belépés.

 

honlapwikipediautasvelemenyektranszfercsomagmegorzoloungeterkepekidojaras