Подробнее на сайте: http://dohodok.ruhttp://repair-dwelling.ruhttp://tryjoomla.nethttp://kupil-jilie.ruhttp://maintain-health.ruhttp://my-houseroom.ru http://health-treatment.ruhttp://body-treatment.ru http://choose-house.ruhttp://grand-finance.ruhttp://joomspider.comhttp://my-immobility.ruhttp://buy-immobility.ruhttp://leadnews.ruhttp://java-code.ru

Buenos Aires - Ministro Pistarini (EZE)

Buenos Aires - Ministro Pistarini nemzetközi repülőtér

A Ministro Pistarini Nemzetközi repülőtér vagy más néven Ezeiza Repülőtér Buenos Aires-től dél-nyugatra, 22 km-re fekszik. Utasforgalmát tekintve Argentína legnagyobb légikikötője, a nemzetközi forgalom 85%-a itt zajlik.

Nevét Juan Pistarini politikus után kapta, aki 1945-ben az építkezések megkezdése fölött bábáskodott. IATA-kódját és „második” nevét a közeli Ezeiza városrészről kapta. A légitársaságok zöme az A terminált használja, a 2011-ben illetve 2013-ban átadott B és C terminálra repül az Aerolíneas Argentinas, az Air France, az Alitalia, a KLM és a Delta.

Létrejöttekor ez volt a világ harmadik legnagyobb repülőtere. Jelenlegi 10 milliós éves forgalmával nincs a legfontosabb 50 reptér között nemzetközi viszonylatban, ám az Argentínát, Chilét érintő dél-amerikai utazások során nem megkerülhető.

.

 

honlapwikipediautasvelemenyektranszfercsomagmegorzoloungeterkepekidojaras