Подробнее на сайте: http://kupil-jilie.ruhttp://maintain-health.ru http://repair-dwelling.ru http://joomspider.com http://dohodok.ru http://tryjoomla.net
http://leadnews.ruhttp://choose-house.ruhttp://health-treatment.ruhttp://body-treatment.ru http://buy-immobility.ru http://java-code.ruhttp://grand-finance.ruhttp://my-immobility.ruGo to top of pagehttp://my-houseroom.ru

Melbourne Nemzetközi Repülőtér (MEL)

Melbourne nemzetközi repülőtér

A Melbourne Repülőtér, másik nevén Tullamarine, Ausztrália második legforgalmasabb reptere. 1970-ben nyitották meg, 23 km-re található a centrumtól.

Ausztrália a távolságok miatt előszeretettel támaszkodik a légi közlekedésre, így a Melbourne–Sydney szakasz a világ harmadik legfrekventáltabb útvonala.

33 belföldi desztinációra indulnak innen járatok, nemzetközi viszonylatban fogad járatokat Óceániából, Ázsiából, Afrikából, Európából és Észak-Amerikából. Utasszáma a közelmúltban érte el a 30 millió főt, amivel bekerült a világ 50 legforgalmasabb légikikötője közé. Két kifutóval üzemel, amely kezd szűkössé válni a közel 220.000 le- és felszállással. A legtöbb érkező járat sorrendben: Szingapúrból, Aucklandből, Kuala Lumpurból, Hong Kongból és Dubaiból indul.

Négy terminállal üzemel, egy a nemzetközi járatokra (Terminál 2 - 330 millió dollárért 2012-re lett felújítva és A380-asok kiszolgálására is képes), kettő a belföldi hagyományos fuvarozókra és egy a belföldi diszkont járatokra van kiosztva.

 

honlapwikipediautasvelemenyektranszfercsomagmegorzoloungeterkepekidojaras