Подробнее на сайте: http://maintain-health.ruhttp://choose-house.ru http://buy-immobility.ru http://repair-dwelling.ru http://body-treatment.ru http://tryjoomla.net http://java-code.ru http://grand-finance.ru
http://dohodok.ruhttp://my-immobility.ruhttp://leadnews.ruhttp://my-houseroom.ruhttp://kupil-jilie.ruhttp://joomspider.comhttp://health-treatment.ru

Sydney - Kingsford Smith Nemzetközi Repülőtér (SYD)

Sydney nemzetközi repülőtér

A Sydney (Kingsford Smith) repülőtér a városközponttól 8 km délre épült. Ez a világ egyik legrégebben, 1919 óta folyamatosan üzemeltetett légikikötője. Évente 320.000-t meghaladó fel- és leszállás teszi próbára és 35 millió utast kezel, 46 belföldi és 43 nemzetközi reptérről érkeznek ide turisták.

Ez a Qantas légitársaság bázis repülőtere, három kifutója miatt képes a Virgin Australia és a Jetstar Airways fokozott igényeit is kielégíteni. A növekvő terhelés miatt a világon talán itt volt a leghatározottabb tiltakozás, ami 1995-ben az este 11 órai berepülés megtiltásához vezetett – ez mai napig az ausztráliába tartó gépeket teszi a legstresszesebb járatokká a keleti huboknál, hiszen nem szabad késéssel indulniuk, az a járatok kényszerű törléséhez vezethet. A forgalom csúcsidőben is 80 gép/óra sűrűségben van maximalizálva.

A repülőtérnek 3 terminálja van. A nemzetközit egy kifutópálya választja el a belföldiektől, így a tranzitra megfelelő időt kell hagyni, legalább két órát javaslunk. A reptér megközelítető vonattal és busszal egyaránt.

 

honlapwikipediautasvelemenyektranszfercsomagmegorzoloungeterkepekidojaras