Подробнее на сайте: http://my-houseroom.ru http://body-treatment.ruhttp://buy-immobility.ru
http://maintain-health.ru http://health-treatment.ruhttp://grand-finance.ruhttp://leadnews.ru
http://joomspider.comhttp://tryjoomla.nethttp://kupil-jilie.ru http://my-immobility.ruhttp://repair-dwelling.ruhttp://choose-house.ru http://java-code.ru http://dohodok.ru

Koppenhága (CPH)

Koppenhága nemzetközi repülőtér

A Koppenhágai repülőtér Dánia és egyben egész Skandinávia legforgalmasabb repülőtere. A főváros centrumától 8 km-re, délkeleti irányban található, 24 km-re Malmötől, amely közúton az Øresund hídon keresztül érhető el, de vasúti összeköttetés is adott.

25 millió utast fogad éves szinten, bázisul szolgál a SAS Scandinavian Airlines-nak és a Norwegian Air Shuttle-nak. Összesen 60 légitársaság gépei fordulnak meg itt. Utasszám alapján kiemelt viszonylat London, Stockholm, Oslo, Amszterdam, Párizs és Frankfurt. 108 repülő kiszolgálásra képes egy időben. A belföldi forgalom kevesebb mint 10%-ot tesz ki.

Két terminál-épület fogadja az utazókat, az 1-es a belföldi járatokra volt ráállítva, de lezárásra kerül. A 2-es és 3-as terminál látszólag különösebb logika nélkül került kiosztásra. Itt is, mint sok más európai légikikötőnél, a fapadosok megjelenése rendezheti át a gyakorlatot. A közelmúltban a Ryanair döntött a koppenhágai bázis kiépítése mellett, ez nyilvánvaló forgalomnövekedést fog eredményezni. Környezetvédelmi szempontok aligha jelentenek majd akadályt, mert a kifutópályák olyan szerencsésen vannak kialakítva, hogy a forgalom nem zavaró a lakosság számára.

A transzfer tömegközlekedéssel kimagaslóan jó, metróval is megoldható az M2 vonalon és számos buszjárat útvonala is érinti a repülőteret.

 

honlapwikipediautasvelemenyektranszfercsomagmegorzoloungeterkepekidojaras